بنظر من یعنی آغاز زندگی جدید . زندگی تازه . شراکت مساوی با یک زن برای .
1- بهتر زندگی کردن 2- استقلال 3- ادامه سنت پیامبر . 4- بدست آوردن زندگی جدید و کودک و پیشرفت مالی و معنوی به همراه شریکی که انتخاب کرداه ی و خیلی چیزهای دیگر . . . .
پس چرا: با اینکه همه جا از صدا وسیما گرفته تا مقامات وحتی خود خانمها می گویند در ازدواج همهچیز باید مساوی باشد . مثال زن باید حرمت شوهر را داشته باشد همچنین مرد . مرد اگر بیرون از خانه کار می کند زن در منزل در حال کار است و غیره که همگی به این معنا ختم می شود که ( ازدواج یعنی یک زندگی جدید همراه با این موضوع : مساوات بین زن و مرد باشد تا زندگی عالی باشد ) پس چرا 1- مرد اگر بدلیل مشکلاتی که در زندگی به وجود می آیید و بخاطر اینکه زن سر پناه داشته باشد چون مرد میتواند در پارک هم بخوابد ( تر ک انفاق ) برای چند روز دوری به محض شکایت زن و وقتی فردای شکایت کلانتری از منزل بازدید مکند ووقتی نوشت مرد در منزل نبود او باید به زندان برود در صورتیکه در زندگیمشترک در تمام دنیا زن و مرد خنده و دعوا هست و مرد برای چند روز بخاطر اینکه به این وسیله بعد از چهار روز دوری مشکل را حل کند باید برود زندان اما زن اگر به منزل پدرش برود و شما شکایت کنید ( الزام به تمکین واجراببه صادر کنید ) آزاد است و فقط به شما پرداخت نفقه تعلق نمی گیرد یا می توانید ازدواج مجدد کنید که این ازدواج مجدد یعنی نابودی زندگی اول و چرا زن بخاطر ترک منزل زندان نمیرود 2- مساوات کجاست که زن برای شیر دادن به ماحصل زندگی مشترک باید از شوهر حقوق بگیرد در غیر این صورت می توانند به بچه شیر ندهد 3- چه مساواتی که وقتی زن با مرد عقد میکنند وهنوز زندگی مشترک شروع نشده ( دخول البته با عرض پوزش بخاطر نوشتن این کلمه ) زن میتوانند بگویید من زندگی نمکنم تا مهریه من را کامل پرداخت کند ایراد اینجاست که غیر از درصدی کمی مابقی باید بعلت نداشتن اول به زندان بروند وبعد قسط بندی شود مثال بیست سال قسط بندی شود در ضمن در مدت این بیست سال مرد باید نفقه هم بدهد و پس از اتما اقساط میتواند الزام به تمکین بگیرد واز زن خود در سن مثال 58سالگی درخواست شروع زندگی نمایید و جالب باز زن میتواند در زمان الزام به تمکین شما بگویید من نماییم و فقط قاضی در این زمان میتواند زن را ناشزه اعلام کندونفقه را قطع کند و به مرد اجازه ازدواج جدید بدهد و اصلا بعد از بیست الی سی سال چه زندگی مشترکی و ...... 4- چرابا اینکه ما بانک مرکزی داریم . سازمان ثبت اسناد داریم برای تقسیط مهریه مرد به زندان برود و اگر مهریه زور است پس یعنی من آن زن را خریدم وقتی من چیزی میخرم و جزو مال من است چرا اید بتواند صاحب خود را به زندان بی اندازد و چرا من مالک باید به مال خودم نفقه پرداخت کنم یا چرا او میتواند به منزل پدرش برود و قاضی نتواند مال مرا از پدر و مادرش پس از پرداخت مهریه پس بگیرد . و یا اگر من میخواهم مال خودم را تنبیه کنم قاضی هم مرا زندان بیاندازد و هم بعنوان عسر و حرج طلاق صادر کند و هم مهریه .نفقه معوقه .اجرتالمثل و.... بگیرد . 5- اگر اینها حق زن است حق مرد این است که چون زن گرفته کار کند و تمام مال خود را بعنوان مهریه به زن بدهد وبّّّّّّّّّّّّــــــــــسیار مهـــــــــم زن به منزل پدرش برود و بگویید دیگر نمی آییم و بعد از چند سال مثال قاضی شعبه آقای ......... بگویید چون ایشان 5 سال از شما دور بود و درست است که شما الزام به تمکین دادید و مهریه دادهاید یا درحال پرداخت است ولی بایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد طلاق بگیرید . زنها که هیچ ولی اگر شما مرد باشید دیگر زن میگیرید . در صورت لزوم خیلی چیزهای دیگر حاضرم بنویسم مثال هر سال مجلس حقوق کارمن . کارگر را رقمی مثال 180000 تومان تعیین می کند بعد دادکاه ماهی 2سکه ( حدودا300000تومان و ماهی 120000 تومان نفقه می نویسد ندهی زندان بدهی باز هم زندان چون برای تامیین آن باید رفت دزدی و . . . . . .
لطفا از بکار بردن نام اشخاص ، خصوصا نام قضات محترم دادگستری راجع به پرونده های خودتان خودداری فرمائید . با تشکر مدیر سایت
عضو شده در: 14 اسفند 1384
میزان امتیاز: 750 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: یکشنبه 5 شهریور 1385 - 06:41 عنوان:
با سلام خدمت تمام دوستان مخصوصا MANSOURA21
امیدوارم معنای مقدس . با ارزش در اجتماع . ایجد اسقلال سالم . و معنای زیبای کودک را درک کنی و سپس به قانون دادگاه خانواده مخصوصا" رای بعضی از قضات محترم که مثال حی و حاظر هم هست ببینی . بی اندیشی و بعد راه
چاره پیدا کنی مثال نوشتن یک تومار برای مجلس برای اصلاح قانون یا برخورد منتقی با قاضی مثل آقای قاضی شعبه دادگاه شماره یک خانواده که من به دادگاه انتظامی قضات شکایت کرد م . در ضمن من معنای ( بنظر من نکاح را متو جه نشدم ممنون می شوم بیشتر توضیح دهی
با درود
نکاح: عقدی است که بموجب آن مرد وزن لااقل برنفی محرومیت جنسی مانند نکاح منقطع احیانا" یاعلاوه برنفی آن محرومیت بمنظورتشکیل خانواده وزندگی مشترک خانوادگی قانونا"باهم متحد میشوند مانندنکاح دائم.
متاسفانه قانون مدنی تعریفی از نکاح نکرده است. درهمین اصطلاح ،ازدواج وزناشوئئ استعمال میشود.
منبع: ترمولوژی حقوق
در ضمن شما درنکاح به همسر خود تعهد دادید مهریه بپردازید وایشان هم طلب خود را می خواهد از جنابعالی دریافت کند چون حق مسلم ایشان است . این مشکل شماست که از پس زندگی کردن برنمی آیی تقصیر همسر شما نیست عزیزم.
عضو شده در: 14 اسفند 1384
میزان امتیاز: 750 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: یکشنبه 5 شهریور 1385 - 16:13 عنوان:
نه دوست عز یز
حتما تا به امروز دادگاه خانواده نرفتی تا ظلم نسبت به مرد را ببینی آنجا به راحتی هشت الی نه فیلم مجانی از خانمها مبینی 1-گریه 2- عشوه 3- غش کردن 4- هندی بازی 5- و ...... اما حق با شما من مهریه زیاد نوشتم (اما )
فقط جرم من ازدواج است و جرم او عشق پول بخوبی یادم هست که ایشان در جواب قاضی که شما دو ماه هم زندگی نکردید ( گفت من با ایشان فقط برای پول ازدواج کردم ) و قاضی از اینکه نمیتوانست کاری کند خنده بدتر از گریه کرد . درست است همه انسانه اشتباه میکنند مثل منکه مهریه زیاد نوشتم اما باید بمیرم از شما خواهش میکنم با یک دید دیگر یکبار برو دادگاه خانواده و اگر دوست داشتی نتیجه را برام بنویس
آقیان بیایید مثل زنها اتحاد داشته باشیم همه به دوستان دیگر هم بگویند فقط جنـــــــــــــــــــــــــــد سال ازدواج نکنـــــــــــــــــــــــــــــیم تمام مشکلات حل می شود . مهریه دیگر کسی زیاد نمیخواهد . زنها بخاطر سن بچه دار شدن قول میدهم به التماس میافتن .
راستی در مورد امضا عقد نامه دقت کنید چطور یکی از بندها را اگر امضا نکنی آنها اعتراض میکنند شما حق داری تا قبل از شروع هرچیز اعتراض کنی و حتی 12 بند را هم امضا نکنی ( تا70درصد طلاق از نوع فقــــــــــــــــــط عقد کرده نداشته باشیم )
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید